4 Gouden tips om krachtig voor jezelf te kiezen zonder schuldgevoel

The Desire Map Workshop

Tijdens de 2,5 uur durende workshop van The Desire Map nemen we je mee in het aanwakkeren van jouw verlangens. Wij delen onze persoonlijke ‘lifechanging’ ervaring met The Desire Map en vertellen je alles over de toepasbaarheid ervan in je werk en je leven. Vervolgens maak je een flitsende start met de eerste stappen van jouw ontdekkingsreis naar je Core Desired Feelings. We gebruiken daar diverse werkvormen voor zodat je hoofd rustiger wordt, je bewustzijn wordt aangezet en jij meer in contact komt met je gevoel.

img_27201

Aan het eind van de workshop ben je een stap dichter bij je verlangens gekomen. Je bewustzijn is gaan stromen. Je weet al heel goed hoe jij je niet wil voelen. Dat is een fijne hulpbron om te ontdekken wat je dan wel wil voelen. Je kunt dit thuis verder benutten om jouw plannen en doelen nog eens goed onder de loep te nemen.

Daarnaast weet je alles over de volledige The Desire Map training, heb je inspirerende gelijkgestemde mensen ontmoet en ervaar je hoe wij met liefde voor ons coachvak werken.

Natuurlijk doen we dat op een inspirerende plek en zorgen we goed voor de inwendige mens.

“Wat een bijzondere avond en jullie zijn er in geslaagd een vertrouwde en warme sfeer te creëren. Ik heb ontdekt dat mijn behoefte heel dichtbij is maar dat je daar zelf overheen kijkt. Jullie hebben mijn ogen geopend en ik mag veel beter naar mezelf luisteren”. (Vera)


“Ik heb een fijn gevoel over de avond. Jullie openheid en eigen verhaal zorgde voor openheid en verbinding in de groep. De oefeningen vormden een mooi geheel en horen echt bij elkaar. Ik ben echt aangezet tot ontdekken wie ik echt wil zijn. Ik wil nu door op deze weg”. 
(Renee)

 

 IMG_4180   IMG_4178

Agenda

Wij zijn net terug van de tweedaagse retreat The Desire Map at Sea. In het voorjaar staat een nieuwe retreat gepland.

Nieuwe workshops worden hieraan voorafgaand gepland. Binnenkort komen de data hier te staan, houd deze pagina dus in de gaten! Als je onderstaand formulier invult, krijg je van ons een berichtje wanneer de data bekend zijn.

Een workshop van ca 2,5 – 3 uur kost € 30,- euro, excl. B.T.W.

Deze workshops geef ik samen met Carolijn Roelofs (van Coachable), waarmee ik ook de tweedaags coachprogramma “The Desire Map at Sea” verzorg.

IMG_4361

Aanmelding voor The Desire Map workshop

Je naam

 

Je e-mailadres

Je telefoonnummer

 

Ik kies voor de volgende datum en tijd (invullen als data bekend zijn)

Ik heb nog een vraag, namelijk

Annuleringsvoorwaarden
Omdat er van te voren kosten door de locatie en ons worden gemaakt om de workshop voor te bereiden, gelden de volgende regelingen bij afmelding: Bij afmelding van meer dan 7 dagen voor aanvang van de workshop, zal 75% van het workshopbedrag gerestitueerd worden. Bij afmelding binnen 7 tot 2 dagen voor aanvang van de workshop, zal 50% hiervan gerestitueerd worden. Bij afmelding binnen 48 uur voor het starten van de workshop, of het niet verschijnen op de workshop zelf, kan er geen deelname geld gerestitueerd worden. Mocht de workshop om welke reden dan ook van onze kant niet doorgaan dan worden de kosten die in rekening zijn gebracht 100% aan je teruggestort.
Menu Title