4 Gouden tips om krachtig voor jezelf te kiezen zonder schuldgevoel

The Desire Map at Sea – tweedaagse

Dit fantastische programma zet jou weer aan het stuur van je eigen werk en leven. Na twee heerlijke dagen aan zee weet je welke koers je gaat volgen en welke keuzes je daarvoor gaat maken. Je hoofd waait lekker leeg en je gaat met mildheid naar jezelf kijken. Je weet hoe je je wilt voelen en dat is de basis waarop al je keuzes zijn gebaseerd. Zowel prive als in je werk. Je voelt je ontspannen en hebt volop nieuwe energie.

Wat eerdere deelnemers zeggen over dit programma:

“Carolijn en Monique zijn zelf heel open en eerlijk. Hun persoonlijke verhalen zetten je ertoe aan om ook eens eerlijk te kijken naar jezelf en valt de ‘schaamte’ voor je eigen persoonlijke verhaal van je af. Ook kunnen ze goed luisteren en geven ze af en toe een zetje om in een heel andere richting te denken wat maakt dat je energie blijft houden om echt dieper in jezelf te gaan.
Ik merk dat ik na dit programma meer op mijn eigen mening durf te vertrouwen. De balans tussen privé en werk is aan het verbeteren. Ik durf me ook zakelijker op te stellen naar mijn personeel. Als ik dit programma niet had gedaan zou mijn balans tussen werk en privé steeds verder zoek zijn geraakt. En zou ik me nog steeds hebben laten meesleuren in de privéproblemen van mijn werknemers.”
-Karen

Voor wie?

The Desire Map at Sea is voor jou als je je herkent in de volgende omschrijving:

 • Je bent een ambitieuze ondernemende professional of leidinggevende.
 • Je hebt een heel druk en actief leven en voelt je regelmatig opgejaagd.
 • Hoe hard je ook werkt aan je to-do lijst, hij wordt steeds alleen maar langer.
 • Je staat altijd klaar voor anderen maar intussen vergeet je stil te staan bij wat voor jou belangrijk is.
 • Je vraagt je af wat je échte passie is.
 • Het ontbreekt je aan energie om juist die dingen te doen waar je echt plezier aan beleeft.
 • Je denkt wel eens: “Is dit het nou?”
 • Diep in je hart verlang je naar rust, ontspanning, plezier, nieuwe energie en voldoening.
 • Oh ja….je houdt van buiten zijn, je haar mag in de war en je bent niet bang voor een beetje zand tussen je tenen.

“Dit programma is eigenlijk voor iedereen die zichzelf weleens voorbij holt. Die eigenlijk wel weet dat het anders kan en het ook graag anders wil maar nog niet weet hoe. Daadwerkelijk eens bewust stilstaan bij je verlangens is zo fijn, zeker als je de handvatten meekrijgt om met die verlangens ook wat te kunnen gaan doen.”

Wat is The Desire Map?

Als licentiehouder van The Desire Map werken wij exclusief met deze methode van Danielle LaPorte die gebaseerd is op haar gelijknamige boek. Centraal staat de vraag “Hoe wil jij je voelen?”

Met de methode van The Desire Map ga je op zoek naar je ware (kern)verlangens, je ‘core desired feelings’. Als je weet waar jij echt naar verlangt en hoe je je daarbij wilt voelen, ga je dat vertalen naar je dagelijkse werk en leven.

Op een andere manier ga je aan de slag met doelen stellen en je zult merken dat keuzes maken en besluiten nemen veel gemakkelijker wordt. Je weet ook wat er voor jou niet meer toe doet en waar je mee wilt stoppen. We kijken daarbij naar alle vlakken van je leven: je werk, je gezondheid, je relaties, je energie, je ontwikkeling en je leefstijl. Je bepaalt jouw eigen ‘goals with soul’.

IMG_4750  IMG_2723

Wat levert het je op?

In deze twee dagen heb jij grondig zelfonderzoek gedaan en weet je waar je werkelijk naar verlangt. Je hebt praktische handvaten gekregen waarmee je doelen stelt die wél goed voelen. Je voelt je veel zekerder over de keuzes die je maakt en durft besluiten te nemen.

Je weet wat je kunt doen om je geweldig te voelen in je werk, je privéleven en in je relaties. Je gaat NEE zeggen tegen wat jou niet meer dient. Om JA te zeggen tegen wat voor jou wel goed voelt. Je gaat naar huis met een kompas waar je altijd op terug kunt vallen bij het kiezen van richting, doelen, ambities en dagelijkse bezigheden. Je gaat alles doen op een manier die echt bij jou past én zonder schuldgevoel.

Als je écht je verlangens gaat volgen, wordt je bevlogen in je werk, milder voor jezelf en aantrekkelijker voor je omgeving.

Zie hier wat dit programma andere deelnemers heeft opgeleverd

 

   

 

Hoe zien die twee dagen er uit?IMG_4797

Donderdag start het programma en wordt je omringd met alle aandacht en professionaliteit van ons. We zijn veel buiten en gebruiken de natuur om jouw verlangens te ontdekken. Daarnaast gaan we schrijven, is er muziek en delen we onze verhalen. De groep zal elkaar vanuit veiligheid ondersteunen, versterken en inspireren. Al je zintuigen worden geprikkeld aan de Zeeuwse kust en lekker eten en drinken hoort daar ook bij. De dag is evenwichtig opgebouwd zodat leren, werken, ontspannen en plezier allemaal aan bod komen. Daarmee komt namelijk het beste van jou naar boven.

Na een goede nacht slapen vervolgen we het programma op vrijdagochtend. Je verdiept je core desired feelings en gaat keuzes maken en besluiten nemen. Je formuleert je intenties voor komend jaar en stelt nieuwe doelen. Dit is het kompas waar je thuis mee verder kunt. Ook deze dag zoeken we het strand, bos of duin op en genieten we van alle elementen uit de natuur. We sluiten deze mooie reis af met een lekkere lunch.

 IMG_4837

Hoe houd je het vast?

Na een paar weken komen we opnieuw bij elkaar op een centrale plek in Nederland. We blikken terug op de dagen aan zee en kijken hoe het nu in je werk en in je dagelijkse leven gaat. Welke stappen hebben je gezet en wat heb je nog nodig om hieraan een vervolg te geven?

Inhoud van het programma

 • The Desire Map level 1 & 2 official programma van Danielle LaPorte.
 • Je onderzoekt en ontdekt je kernverlangens op alle vlakken van je leven.
 • Je ontdekt welke dingen of relaties niet meer voor je werken.
 • Je gaat keuzes maken en besluiten nemen.
 • Je formuleert nieuwe doelen: goals with soul.
 • Je leert hoe je jouw kompas in je dagelijks leven kunt toepassen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Monique van Bokhorst en Carolijn Roelofs en hebben elkaar ontmoet tijdens onze eigen Desire Map reis. Beiden zijn wij ervaren coaches die het liefst buiten werken en de natuur benutten in onze coachingsprogramma’s. Vanuit onze verlangens komt de grote wens om meer samen te werken en dat is de basis voor deze Desire map at Sea. Wij hebben de enorme impact van het programma ervaren en gunnen anderen dat ook.

Monique is 46 jaar, getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen. Afgestudeerd als Psycholoog en werkzaam geweest in diverse (management)rollen binnenmarketing-, sales- en HR omgevingen. Sinds 2004 zelfstandig ondernemer en werkt vanuit haar bedrijf Bureau Bevlogen als coach en trainer. Zij heeft zich verder ontwikkeld door vele leiderschapstrainingen en (outdoor) coachingsopleidingen. Typerend voor haar: enthousiasme, daadkracht, innerlijke rust, genieten van koken en lekker eten, tennis en yoga. Lees hier meer over Monique.

Carolijn is 47 jaar Carolijn-0116 FBen geniet van de relaxtheid die het ouder worden met zich mee brengt. Zij is getrouwd en heeft 3 sportieve kinderen. Carolijn heeft een achtergrond in de HR en organisatieadvies binnen het bedrijfsleven en overheid en is post HBO-gediplomeerd vakbekwaam coach via de ICF. Daarnaast heeft zij meerdere trainingen en coachingsprogramma’s gevolgd om haar ondernemerschap, coachingsvaardigheden en persoonlijke ontwikkeling te versterken. Sinds 2,5 jaar zelfstandig ondernemer en eigenaar van Coachable. Carolijn’s visie is “Het leven is leuker als je goede vrienden met jezelf bent”. Woorden die haar typeren: enthousiast, doelgericht, meelevend, no-nonsense, aandacht, mildheid en verbinding. Lees hier meer over Carolijn.

Investering

Veel werkgevers hebben ontwikkel/opleidingsbudget of preventief verzuimbudget waaruit dit programma (deels) vergoed kan worden. Daarnaast zijn er arbeidsongeschiktheidsverzekeringen die dit vanuit preventieve zorg vergoeden. Tot slot biedt de belastingdienst mogelijkheden voor aftrek van opleidingskosten.

Wat is inbegrepen?

 • 2 Overnachtingen in een luxe hotelkamer. (In een hotelsuite bevinden zich twee kamers. Wil je de hele suite voor jezelf alleen? Dat kan tegen een meerprijs)
 • Alle verzorging vanaf de ontvangst op woensdagavond tot en met de lunch op vrijdagmiddag. Ontbijt, lunch, diner en drankjes.
 • The Desire Map werkboek en overige materialen.
 • Ruim 13 uur coachingsbegeleiding.
 • Gebruik van alle faciliteiten op het Strandpark.
 • Terugkomsessie inclusief lunch.

11   IMG_4822

Verdere informatie

Wij hanteren altijd een intake om met jou te bepalen of het programma bij je past en of wij bij elkaar passen. Als jij of wij het gevoel hebben dat dit programma niet brengt wat jij verwacht, dan doen we het niet.

We werken met minimaal 6 en maximaal 10 personen in een groep. Zo onstaat er onderlinge verbinding en kunnen wij onze aandacht goed verdelen.

Als je interesse hebt en meer wilt weten over The Desire Map at Sea, stuur dan een mail naar post@thedesiremapatsea.nl.

Wil je eerst kennismaken met The Desire Map, meld je dan aan voor een workshop!

The Desire Map at Sea is WEL iets voor jou als je:

 • verantwoordelijkheid wilt nemen voor je eigen geluk
 • het gevoel hebt dat je meer uit je werk of leven kunt halen, maar niet weet hoe
 • voor belangrijke keuzes staat en zeker wilt zijn dat je de keuze maakt die bij jou past
 • wilt stoppen met leven naar de verwachtingen van anderen en wilt kiezen voor jezelf
 • wilt ontdekken wie je bent en wat je nu echt wilt
 • best tevreden bent met je leven, maar je steeds vastloopt op een specifiek gebied
 • iets totaal anders wilt gaan doen op werkgebied, maar je hebt geen idee wat
 • bereid bent je verhaal te delen; je successen en minder leuke ervaringen

The Desire Map at Sea is NIET iets voor jou als je:

 • liever blijft klagen of dromen over je situatie dan er iets aan doet
 • niet wilt of durft te vertrouwen op je gevoel
 • regelmatig de uitspraak doet “dit is nu eenmaal wie ik ben”
 • therapie nodig hebt of met traumatische ervaringen zit
 • je niet prettig voelt in een groep waar open en eerlijk met elkaar gedeeld wordt

 

Veelgestelde vragen

Mijn ervaringen en gevoel met een groep onbekenden delen vind ik spannend, is dat wel veilig?
Natuurlijk is dat soms spannend! Wij doen juist om die reden een uitgebreide persoonlijke intake zodat wij weten wie we meenemen naar zee. Door onze ervaring kunnen wij daar een goede inschatting van maken en kiezen wij voor gelijkgestemde deelnemers. Daarnaast worden bij aanvang van het programma duidelijke afspraken gemaakt over hoe we zorgen voor een veilige en positieve leeromgeving waarin we elkaar inspireren en versterken.

Is het alleen hard werken of hebben we ook wat vrije tijd?
Wij zorgen voor voldoende ontspanning in het programma en heb je de behoefte aan wat meer tijd voor jezelf, geef dat dan gewoon even aan.

Hoe gaat die intake?
Wanneer je serieuze interesse hebt in het programma, plannen we een Skype afspraak van ongeveer een half uur. We kunnen dan al je mogelijke vragen beantwoorden en bekijken of dit programma bij jou past. Ook is het de manier om al kennis met elkaar te maken en te kijken of er een persoonlijke match is. Na de intake beslis je of je je definitief wilt aanmelden.

Komen er nog extra kosten bij?
Alles is inbegrepen van ontbijt tot en met diner. Ga je na het diner zelf nog wat ondernemen of ergens wat drinken dan is dat voor eigen rekening.

Kan ik ook in termijnen betalen?
Deze workshop betaal je vooraf in een keer. In termijnen betalen doen we alleen bij langlopende trajecten. Als je betaling binnen is, is je plek gegarandeerd.

Gaat het programma altijd door?
Het programma gaat zeker door bij 6 deelnemers waarvan de betaling vooraf binnen is. Dit in verband met de locatiekosten.

img_2736Wat als het nou heel slecht weer is?
Ervaring leert dat het in Zeeland nooit de hele dag hard regent. Dus op de momenten dat het kan, gaan we lekker naar buiten. We hebben daarnaast deze dagen ook een hele fijne ruimte binnen tot onze beschikking en kunnen zelfs rond het haardvuur zitten!

Het programma The Desire Map at Sea is een samenwerking van Coachable en Bureau Bevlogen.

 

Menu Title