4 Gouden tips om krachtig voor jezelf te kiezen zonder schuldgevoel

Programma “Jezelf de Baas” (voor groei in persoonlijk leiderschap)

Wil jij stoppen met jezelf voorbij rennen en voldoen aan alle eisen die aan je gesteld worden? Wil jij af van controledrang en gepieker?  Je drukke hoofd tot bedaren brengen? Wil jij doen wat voor jou echt belangrijk en waardevol is? Wat je moeiteloos af gaat. Wil jij je vuurtje weer voelen branden. Wil jij leiderschap tonen en een voorbeeld en inspiratie zijn voor anderen omdat je een succesvol en bevlogen leven leidt? Echt?

Als jij méér wilt dan je een slag in de rondte werken en weet dat nog harder rennen niet de oplossing is. Als je weet dat er dingen anders moeten en je behoefte hebt aan een heldere richting. Zodat keuzes maken gemakkelijker wordt. Als je uit de afhankelijkheid en in het leiderschap wilt stappen. En (weer) energie en plezier wilt hebben met wat je doet. Stap dan in de ‘drivers-seat’ en neem zelf de regie voor een energiek en waardevol leven!

Dat is precies wat ik nu wil!

Herken je dit?

 • Het grootste deel van je tijd ben je niet bezig met wat je eigenlijk het liefste zou doen of wat er nodig is voor jouw resultaat.
 • Jij laat je leiden door alles wat je denkt dat er nog moet en wat er op je to-do lijst staat.
 • Je laat je vaak leiden door wat anderen van je verwachten.
 • Je weet dat er meer in je zit dan er nu uit komt.
 • Je hebt het gevoel dat je overal te kort schiet en dat geeft je een schuldgevoel
 • Je mist het gevoel dat je vroeger vaak had: enthousiast, ambitieus, bevlogen, energiek. Je weet dat het ergens in je zit maar waar is het gebleven?

Als deze situatie nog langer aanhoudt dan bestaat de kans dat je dingen krijgt als:

Oververmoeidheid, stress en burn-out. Fysieke klachten: slaapproblemen, hoofdpijn, rugpijn, darmklachten. Frustratie, irritatie, relatieproblemen… en tot slot zal je later vooral SPIJT hebben dat je terugkijkt op een leven waarin je niet gedaan en bereikt hebt wat je eigenlijk had gewild! 

Waar kies jij voor? Accepteer je het leven zoals het nu is?
Of neem je zelf de verantwoordelijkheid er wat aan te doen?

 

Ik zie in mijn coachbedrijf en om me heen zoveel mensen die zichzelf voorbijlopen en zichzelf niet serieus (genoeg) nemen. Die de regie over hun leven kwijt zijn. Ik ben ervan overtuigd dat het voor iedereen mogelijk is een leven te leiden zoals je dat zelf wilt. Daarom heb ik het programma Jezelf de Baas ontwikkeld. Wacht dus niet langer!

“Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg!”

Wat levert het je op?

 • Na drie maanden heb jij je drijfveren, doelen en verlangens helder voor ogen en ook de prioriteiten en keuzes die daarbij horen.
 • Je gaat grenzen stellen, neemt afscheid van overtollige ballast en rekent af met schuldgevoel.
 • Je gaat het maximale uit jezelf halen en al je talenten benutten.
 • Je maakt geen keuzes meer die niet bij jou passen.
 • En je leidt een waardevol en bevlogen leven waarover jij weer ‘de baas’ bent.

Meld je aan

Waaruit bestaat dit programma?

Het blended programma duurt 3 maanden en is een combinatie van 5 live coaching afspraken (van 2 uur) in mijn Boshuis en theorie, opdrachten en oefeningen die je thuis doet. Je krijgt deze tweewekelijks toegestuurd (online) in de vorm van video’s, audio’s en werkbladen. Tussendoor stuur je mij je uitwerkingen per mail en krijg je snelle feedback. Tijdens de 5 live afspraken krijg je persoonlijke coaching van mij en help ik je stappen te zetten naar je persoonlijke doelen door je een spiegel voor te houden, obstakels te overwinnen, belemmerende overtuigingen zichtbaar te maken en aan te pakken, gedachtepatronen te veranderen, keuzemogelijkheden te zien en je zelfvertrouwen te vergroten.

Mocht je een voorkeur hebben dit programma te volgen met je team of met meerdere mensen uit je organisatie, zodat je ook kunt leren van elkaar, is er ook de mogelijkheid dat ik dit programma incompany verzorg. De individuele coachingsessies worden dan ingevuld met 5 dagdelen training in een groep.

Wil je nog meer weten van het programma of overleggen of dit programma het beste is voor jou, neem dan contact met me op of maak een afspraak voor een gratis Inzichtgesprek.

De 5 modules zijn:

  

   

Voor wie?

Dit programma is voor jou als je:

 • gelooft dat leiderschap iets is dat iedereen kan ontwikkelen (en dat je hiervoor geen leidinggevende functie hoeft te hebben)
 • verantwoordelijkheid wilt nemen voor je persoonlijk succes en geluk
 • het gevoel hebt dat je meer uit je werk of leven kunt halen, maar niet weet hoe
 • voor belangrijke keuzes staat en zeker wilt zijn dat je de keuze maakt die bij jou past
 • wilt stoppen met leven naar de verwachtingen van anderen en wilt kiezen voor jezelf
 • wilt ontdekken wie je bent en wat je nu echt wilt
 • best tevreden bent met je leven, maar je steeds vastloopt op een specifiek gebied
 • iets totaal anders wilt gaan doen op werkgebied, maar je hebt geen idee wat
 • bereid bent je verhaal te delen; je successen en minder leuke ervaringen

Dit programma past niet bij jou als je:

 • liever blijft klagen of dromen over je situatie dan er iets aan doet
 • niet wilt of durft te vertrouwen op je gevoel
 • regelmatig de uitspraak doet “dit is nu eenmaal wie ik ben”
 • therapie nodig hebt of met traumatische ervaringen zit

Wanneer en waar

Een groot voordeel van 1-op-1 werken is, dat je op elk moment van start kunt gaan met dit programma. De coach afspraken plannen we in overleg, zodat het altijd in jouw agenda past.

De coaching sessies vinden plaats in mijn Boshuis, een prachtige locatie op Landgoed Beukenrode in Doorn (regio Utrecht).

De investering

Dit leiderschap programma vergt een investering in tijd en geld. Het programma van 3 maanden bestaat uit 5 live coaching afspraken van 2 uren, op locatie. Daarnaast werk je thuis verder middels de online (thuis)opdrachten; je krijgt video’s, audiobestanden en werkbladen. Deze kun je inplannen zoals dat voor jou het beste past. Je stuurt het me tussentijds toe en krijgt van mij hierop altijd snel feedback.

De financiële investering bedraagt €1.997,- (exclusief BTW). Je kunt dit bedrag ook in 2 termijnen van €1.027,- (exclusief BTW) betalen.

Veel werkgevers hebben ontwikkel/opleidingsbudget of preventief verzuimbudget waaruit dit programma (deels) vergoed kan worden. Daarnaast zijn er arbeidsongeschiktheids- verzekeringen die dit vanuit preventieve zorg vergoeden. Tot slot biedt de belastingdienst mogelijkheden voor aftrek van opleidingskosten.

Ik meld me aan

Wil je nog meer weten van deze training of overleggen of dit programma het beste is voor jou, neem dan contact met me op of maak een afspraak voor een gratis Inzichtgesprek.