4 Gouden tips om krachtig voor jezelf te kiezen zonder schuldgevoel

Gratis Inzichtgesprek

Wat leuk dat jij interesse hebt in een gratis Inzichtgesprek!

Wat kun je verwachten?
Jij vult een vragenformulier in wat mij zicht geeft op het onderwerp wat je wilt bespreken en waarmee ik me goed kan voorbereiden op ons gesprek. (Dan kunnen we de tijd effectief besteden!)

We plannen een Skype- of telefonisch gesprek waarin we samen kijken waarom je nog niet bent waar je wilt zijn. Ik geef je waardevolle tips hoe je nu echt in beweging komt en stappen kunt gaan zetten. Of wat je kunt doen wanneer je een belangrijke keuze hebt te maken. Of hoe je doelen bepaalt, prioriteiten stelt en tot besluiten komt. Of misschien juist hoe je meer rust en balans in je leven kunt brengen. Alles op het gebied van zelf-leiderschap is bespreekbaar.

Als ik denk dat ik je verder kan begeleiden met jouw vraagstuk of in jouw groei, zal ik je vertellen hoe en je een voorstel doen. Dat is geheel vrijblijvend en als je dat niet wilt, even goede vrienden uiteraard!

Als je hier je gegevens achterlaat, neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Je naam

 

Je e-mailadres

Je telefoonnummer

 

Op deze dagen in de week ben ik beschikbaar

Ik wil een gratis Inzichtgesprek want...

Ik heb nog een vraag, namelijk

 

Menu Title