4 Gouden tips om krachtig voor jezelf te kiezen zonder schuldgevoel

Gratis loopbaancoaching en -advies voor 45 plussers!

Ben je een werkende 45-plusser en vraag je je wel eens af hoe jouw huidige werk er de komende jaren uit zal zien? En of jouw vak eigenlijk over een aantal jaren nog bestaat? Zoals de arbeidsmarkt verandert, veranderen natuurlijk jouw wensen ook, passend bij de levensfase waarin je zit. Kun jij je huidige werk wel volhouden tot de nieuwe AOW leeftijd? Wat heb jij nodig om vitaal en met plezier en voldoening te blijven werken? Zou je misschien nog iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet je dan nemen?

Wat is het Ontwikkeladvies 45 plussers?

Dit is een kort en krachtig persoonlijk coachprogramma waarin je met een professionele loopbaanadviseur/coach over dit soort vragen nadenkt en een plan maakt voor jouw toekomst. Je hebt twee individuele gesprekken van 2 uur op mijn kantoor, waarin we heel praktisch aan de slag gaan. Dit staat los van je werk(gever) en is zonder verplichtingen van jouw kant. Het resultaat van het advies is een praktisch persoonlijk ontwikkelplan. Jij weet welke stappen je kunt zetten om de volgende fase in loopbaan vorm te geven.

Je gaat aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Waar sta ik nu in mijn loopbaan en hoe is mijn huidige arbeidsmarktpositie?
  • Wat zijn mijn competenties, drijfveren, waarden en ontwikkelpunten?
  • Waar krijg ik energie van en wat heb ik nodig om vitaal te blijven?
  • Wat wil ik in de toekomst met mijn loopbaan?
  • Wat heb ik te doen om dit toekomstbeeld te realiseren?

Gun jezelf deze gratis loopbaan APK

Vanaf 1 januari 2019 geeft minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid iedere werkende 45-plusser de mogelijkheid gratis een Ontwikkeladvies te krijgen ter waarde van €600.

Je hebt geen toestemming van je werkgever nodig en je hoeft zelf niets voor de subsidieaanvraag te doen. Dat regel ik voor je.

De enige voorwaarden waar je aan moet voldoen:

  • je bent 45 jaar of ouder
  • je bent minimaal gemiddeld 12 uur in de week werkzaam als werknemer, ambtenaar of zzp’er
  • je bent niet vanwege ziekte verhinderd om je werk te doen
  • je valt niet onder een ontslag- of reorganisatieregeling

Wil je meer weten over deze regeling? Kijk dan op de website van het ministerie of download hier de Brochure Ontwikkeladvies Werkenden.

Heb je interesse?

Wil jij de regie over je loopbaan in eigen hand houden? Meld je aan, dan gaan we samen op pad!

Ik meld me aan

Ben je werkgever en wil je dit kosteloos aanbieden aan je medewerkers?

Neem even contact met me op en dan bespreken we hoe we dit in gang kunnen zetten voor je medewerkers die in de doelgroep vallen.

 

 

Menu Title