GRATIS: Ontdek je passie en talent met 3 (digitale) wandelingen

VIP Coachprogramma

Soms wil je meters maken! Gaan! Dan voel je ineens hoe belangrijk het is dat je nu eindelijk gaat werken aan vraagstukken die er al lange tijd zijn. Die je steeds voor je uit hebt geschoven. Je besluit nu om er écht werk van te maken.

Wat heb jij nodig? Je wilt intensieve begeleiding. Je wilt tijd en aandacht helemaal voor jou en jouw toekomst. Je wilt stappen zetten en resultaten behalen. Liefst op een fijne locatie waar je echt afstand kunt nemen, waar je tot rust komt en waar je je prettig voelt.

Tegelijkertijd heb je al een heel druk leven en een overvolle agenda. Dus op veel vaste afspraken zit je niet te wachten. Je wilt juist aan de slag kunnen wanneer en waar het jou het beste uitkomt. En je wilt kunnen klankborden op de momenten dat het voor jou nodig is. Als dit is wat jij wilt, dan is mijn VIP coaching echt geschikt voor jou!

Lijkt dat je wat?

Zet dan nu de eerste stap en neem contact met me op. Dan kunnen we samen kijken of ik jou kan helpen op jouw pad.

Ik wil meer weten van het VIP coachprogramma

Hoe gaat VIP coaching in z’n werk?

Na je aanmelding stuur ik je een vragenlijst voor een eerste verkenning van je coachvraag. Voorafgaand aan het intakegesprek stuur je die aan mij. Tijdens het intakegesprek (telefonisch of via skype) gaan we hier dieper op in en maken we je coachvraag en je gewenste resultaat concreet. Dit gesprek verplicht je tot niets. Ik zal heel eerlijk naar je zijn. Als ik van mening ben dat iemand anders je beter kan helpen, zal ik dat zeggen. Ik werk alleen met mensen waarvan ik denk dat ik ze echt een stap verder kan brengen.

Dan het echte werk: we starten met een VIP dag. Op een fijne (buiten)locatie met uiteraard een gezonde lunch. Deze dag staat volledig in het teken van werken aan jouw thema’s. Je krijgt van mij diverse opdrachten en oefeningen om hierin verdere verdieping te bereiken. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar hierbij af. Omdat we deze dag exclusief met jou aan de slag zijn, ga jij naar huis met een tas vol inzichten, plannen en acties.

Na deze dag hebben we gedurende 4 maanden iedere maand:

 • een offline coachingsessie van 1,5 uur
 • opdrachten die je van mij online toegestuurd krijgt met audio- en video bestanden
 • een online coaching van 1 uur
 • de mogelijkheid om via e-mail coaching tussendoor zaken te bespreken welke zich op dat moment bij jou aandienen.

Maatwerk

Aangezien ieder persoon en iedere vraag verschillend is, bied ik een coachprogramma op maat, passend bij jouw situatie. Alle aandacht is erop gericht dat jij ontdekt wat je echt wilt, angsten en belemmeringen durft los te laten en in actie komt om te gaan doen waar jij zielsgelukkig van wordt.

Stel je voor:

 • dat je weet wie jij echt bent en waar jij voor staat
 • dat je jouw echte passie gevonden hebt, datgene waarvan jouw vuurtje weer gaat branden
 • dat je kunt omgaan met het negatieve stemmetje in je hoofd
 • dat je meer zelfvertrouwen hebt
 • dat je weer de leiding hebt over je werk en je leven
 • dat je nu echt stappen zet om te gaan doen waar jouw bezieling ligt
 • dat je veel meer rust en ontspanning ervaart in je werk en leven
 • dat je kunt genieten en je dromen waar gaat maken

en dat je dat kunt bereiken door heerlijk in de buitenlucht te zijn?

Sta eens stil bij waar je nu tegenaan loopt in je leven. Hoe belangrijk is het voor jou om daarmee aan de slag te gaan? Wat kost het je dat je hiermee worstelt? Wat mis je? Ik gun het jou dat je wat losser en luchtiger in het leven kan staan. Dat het je moeiteloos afgaat. En dat je de moed hebt om die dingen te gaan doen die belangrijk voor je zijn. Je passie volgen en al je talenten inzetten. En dat je kunt genieten van wat er NU is. Gun je jezelf dat ook? Dan is dit VIP coachprogramma een waardevolle investering voor je!

Wat levert het je op?

Je hebt helderheid over waar je staat, waarvoor je staat, wat je wilt en hoe je daar komt. Je staat zelf weer aan het stuur van je werk en je leven. Je bent geïnspireerd. Je voelt je vuurtje branden. Je hebt geleerd hoe je (zelf) de natuur kunt gebruiken als spiegel en je eigen antwoorden kunt vinden. Je maakt krachtige keuzes en je gaat doen wat voor jou belangrijk is!

Voor wie is VIP coaching geschikt?

Deze intensieve vorm van coaching is geschikt wanneer je:

 • bereid bent te investeren in jezelf; in tijd, geld en energie
 • de wens hebt om écht iets te veranderen in je leven
 • durft te onderzoeken en experimenteren
 • verantwoordelijkheid neemt voor je eigen acties
 • graag samen werkt met iemand die eerlijk, no-nonsense en resultaatgericht is, met een open hart en alle aandacht voor jou

Wat zit er inbegrepen in het VIP coachprogramma?

-4 maanden intensieve begeleiding:
-Een compleet verzorgde VIP dag 10-15 uur
-4 coachingsessies van 1,5 uur op locatie
-4 online coachgesprekken van 1 uur
-tussentijdse opdrachten en reflectie-inspiratie via video’s en audio’s
-gedurende 4 maanden de mogelijkheid tot tussentijdse e-mail coaching wanneer dat voor jou relevant is

Ik wil meer weten van het VIP coachprogramma

 

Menu Title
×