GRATIS: Ontdek je passie en talent met 3 (digitale) wandelingen

Doen waar je écht goed in bent ligt aan de basis van bevlogenheid!

Wanneer mensen hun prestaties willen verbeteren, zijn zij vaak geneigd aan hun zwakke punten te werken. Om zo bepaalde vaardigheden te verbeteren die in hun functie gevraagd worden, waar zij niet goed in zijn. Met de hoop dat sommige werkzaamheden die hen niet zo erg liggen, toch gemakkelijker of beter gaan. Dit is veel geploeter met een minimaal resultaat. Herkenbaar?

Ik geloof dat de basis voor talentontwikkeling ligt in het vrijmaken en eruit laten komen van reeds aanwezig potentieel.

Het ontwikkelen van vaardigheden gaat veel makkelijker en met meer plezier wanneer deze aansluiten bij iemands natuurlijke talenten.

‘Ontwikkel je talent, organiseer je zwaktes!’

Veel mensen kennen hun echte talenten niet (meer). Zij hebben de benodigde vaardigheden ontwikkeld om hun functie goed uit te oefenen. Zij hebben vragen als:

  • Wat zijn eigenlijk mijn talenten en hoe zet ik deze optimaal in?
  • In welke functie, rol en werkomgeving kan ik nog meer tot mijn recht komen?
  • Hoe krijg ik meer energie en voldoening uit mijn werk?

Ken jij je talenten en weet je deze optimaal in te zetten?

Waar jij goed in bent is voor jezelf vaak zo vanzelfsprekend dat je het niet ziet. Via individuele- en teamcoaching help ik mensen met het ontdekken, ervaren en inzetten van hun unieke talenten in het werk. Zodat zij het beste tot hun recht komen en kunnen floreren in hun werk.

Wil jij jouw unieke combinatie van talenten ontdekken en onderzoeken hoe je deze in kunt zetten om het maximale uit jezelf te halen?

Schrijf je dan nu in voor de Talentenwandeling.

Meer info

Menu Title
×