GRATIS: Ontdek je passie en talent met 3 (digitale) wandelingen

Referenties

lees hier

de ervaringen van deelnemers aan The Desire Map

“Ik heb meer eigenwaarde en kies nu echt voor mezelf!”

Oplopende stress op werk en in mijn privésfeer heeft geleid tot een burn out. Mijn werkgever heeft voorgesteld een coaching traject in te gaan en via hem kwam ik bij Monique uit.

Door de coaching van Monique ben ik veel over mezelf en mijn denkwijze te weten gekomen waar ik me voorheen niet van bewust was. Daarnaast hebben we veel praktijkvoorbeelden behandeld waarin de stress soms hoog kan oplopen. Op verschillende situaties is ingezoomd en nagespeeld om te zien waar verbeteringen mogelijk waren. Hier heb ik erg veel aan gehad.

Ik vond het heerlijk om in het bos te werken! Dit alleen al geeft rust en stilte in de storm. Voor mij gaf het praktisch ook een voordeel. Door een wandeling in de buitenlucht te maken, kreeg ik alles helder en kon ik ook dingen loslaten.

Het resultaat van de coaching is dat ik meer eigenwaarde heb en er voor mezelf durf te zijn. Mijn grenzen heb ik beter leren herkennen en daarmee is de kans op terugval veel kleiner dan voor de sessies.

Wat vond ik bijzonder aan de werkwijze van Monique? Zij is niet snel tevreden. Half werk of een voorgekauwd antwoord valt al snel door de mand. Ze stuurt je de juiste richting in, maar laat jou praten en nadenken om uiteindelijk tot een stukje zelfrealisatie te komen. Met dat nieuwe inzicht kan je vervolgens aan de slag. Kortom het antwoord heb zelf al gegeven en je hoeft er alleen nog maar mee aan de slag.

Deze coaching is geschikt voor iedereen die er open voor staat naar zichzelf te kijken. Dit is namelijk erg belangrijk. Durf jezelf open te stellen! Super bedankt! Groetjes Gilbert

Gilbert vd B.

“Ik ga mijn eigen pad en ga geen lastig gesprek meer uit de weg!”

Ik ben bij Monique terecht gekomen via mijn werk. Ik zat er simpelweg doorheen en wist niet hoe ik mezelf weer kon opladen en om weer mezelf te worden. Ik was onder behandeling van een psycholoog maar kwam daar niet verder.

De coaching van Monique was erg goed. Ze is heel duidelijk en ik denk dat ik dat nodig had. Tevens kreeg ik door dat ik het zelf moest doen en dat niet Monique alles ging oplossen.

Ze heeft ze me geholpen de juiste richting in te gaan. Wat ik heb bereikt is dat ik meer aan mezelf gaan denken en ik geen moeilijk gesprek meer uit de weg ga. Wat anderen daar ook van kunnen vinden. Tevens maar ik me minder druk over minder prettige dingen die op mijn pad komen. Ik kijk ik er anders naar en ga er anders mee om. Ik heb geleerd om feedback te geven en dit ook duidelijk te kunnen overbrengen naar de andere persoon. Dit is voor mij echt een grote stap en voelt erg goed. Als ik hier niks mee had gedaan was ik blijven piekeren en malen, dit was voor mij wel een groot probleem. Als je constant maar aan anderen denkt kom je nooit bij jezelf uit.

De verschillende locaties waar we hebben gewerkt vond ik bijzonder. Ik heb verschillende mooie natuurgebieden gezien en werken in het bos gaf me rust en vond ik erg prettig. Het is een andere omgeving dan in een kantoor, in het bos kun je andere oefeningen doen en wordt alles duidelijker. Het is heel resultaatgericht.

Monique, heel erg bedankt!

Lars W.

“Ik weet nu echt wie ik ben en wat belangrijk voor mij is!”

Wat een fijne coaching heb ik van Monique gehad! Ik voelde me snel op mijn gemak door de rust en het vertrouwen dat je uitstraalt. Tijdens de wandelingen kwam ik echt tot mezelf en het werd rustiger in mijn drukke hoofd, zodat ik het zachte stemmetje van mijn intuïtie beter kon horen. Ik kwam er achter wie ik ben en wat voor mij echt belangrijk is. Alles mocht er zijn en je oordeelde niet. Ik vond het ook ongelofelijk wat een toegevoegde waarde het heeft om in de natuur gecoacht te worden in plaats van binnen.

Marian vd P.

“Ik weet nu welke richting ik op wil en voel me sterk en belangrijk!”

Toen ik niet meer kon omgaan met een persoonlijk probleem dat in de afgelopen jaren steeds verergerd was, werd ik gelukkig in contact gebracht met Monique van Bureau Bevlogen. Dankzij haar coaching sessies kon ik haalbare concrete doelen opstellen die ik kon gebruiken voor mijn problemen. Met haar hulp heb ik vaardigheden en inzichten (vooral in mijzelf) ontwikkeld waardoor ik verandering in mijzelf kon brengen en zo weer positief in het leven sta. De coaching sessies hebben mij enorm geholpen. Ik voel me weer in controle over mijn eigen leven en de richting die ik op wil gaan. Ik voel me sterk en belangrijk. Ik ben gelukkiger en een betere versie van mezelf zowel thuis als op werk.

Boyke, 37 jaar en werkzaam als softwareontwikkelaar

Boyke N.

Menu Title
×