GRATIS: Ontdek je passie en talent met 3 (digitale) wandelingen

Monique van Bokhorst

Monique-Bureau-BevlogenWerken en leven vanuit bevlogenheid!

In mijn werk ontmoet ik professionals, managers en ondernemers die niet uit de verf komen. Zij ervaren vaak een grote druk of te weinig uitdaging, zitten voornamelijk in hun hoofd, hebben het gevoel te worden geleefd, doen niet het werk dat ze echt leuk vinden, piekeren veel en zijn moe.

Ik geloof dat als mensen werken vanuit bezieling en daarbij hun grootste talenten kunnen inzetten, in een omgeving die vrijheid, inspiratie en ontwikkelingsmogelijkheden biedt, zij het beste uit zichzelf halen en het meest gelukkig zijn! Dat is waartoe ik mensen en organisaties wil inspireren en bewegen.

Werk jij aan je eigen droom?

Zelf heb ik jaren gedacht dat ik mijn hart volgde. Ik werkte als trainer en interim-manager in grote corporate bedrijven in de zakelijke dienstverlening. Ik ging van de ene opdracht in de andere, zette me voor de volle 100% in en werd goed betaald. Tot ik me een paar jaar geleden realiseerde dat ik niet aan mijn eigen droom werkte maar aan de droom en doelen van mijn opdrachtgevers!

Ik ging onderzoeken wat dan mijn droom dan wel was en wat ik wilde betekenen in het leven. Wat mijn echte passie en verlangen is. En ik blokkeerde volledig. Ik kwam erachter dat ik niet in contact was met mijn gevoel. Dat ik vooral in mijn hoofd zat. Dat mijn doelgerichtheid, daadkracht, loyaliteit en enthousiasme heel nuttig was voor het succesvol uitvoeren van de opdrachten, maar niet om achter mijn eigen drijfveren, verlangens en dromen te komen.

Dus ik ging op zoek naar manieren om meer in contact te komen met mijn gevoel en intuïtie. Ik doe aan yoga, ik mediteer, ik heb een mindfulness training gevolgd. Allemaal best behulpzaam maar ik bereikte nog geen doorbraken.

Dat veranderde bij een workshop outdoor coaching. Hier ervaarde ik de kracht van de natuur en hoe ik daardoor in contact kwam met wie ik ben, met mijn kern en innerlijke wijsheid. En ik wist meteen dat de opleiding tot outdoor lifecoach was wat ik te doen had.

Ik ben erachter gekomen dat de natuur voor iedereen werkt en ook in allerlei situaties. De natuur oordeelt niet. Het helpt actieve doeners om pas op de plaats te maken, eens stil te staan en te reflecteren. Het helpt denkers juist om in beweging te komen, om stappen te gaan zetten.

Omdat ik geloof in de kracht van de natuur werk ik dus veel buiten alhoewel het soms ook passend is om binnen aan de slag te gaan.

“Het potentieel van mensen aanboren… dat is wat mij drijft.”

Ik vind het echt fantastisch als ik tijdens mijn werk weer de twinkeling in iemands ogen zie verschijnen. Wanneer iemand weer in contact komt met wat er voor hem echt toe doet en stappen zet die hem dichter bij zijn doel brengen.

Achtergrond

Ik ben afgestudeerd als Psycholoog en ben werkzaam geweest in diverse (management)rollen binnen marketing-, sales- en HR omgevingen. Zowel voor grote corporates als kleine organisaties. Sinds 2004 ben ik zelfstandig ondernemer en werk ik als coach, trainer en interimmanager. Opleidingen die mij verder gevormd hebben zijn de beroepsopleiding Personal Coaching en de Post HBO opleiding Outdoor Lifecoach. Daarnaast heb ik vele leiderschapstrainingen en coachingsworkshops gevolgd en ben ik licentiehouder van TSI /MDI gedragsprofielen (obv DISC).

Direct aan de slag?

Wil jij ook meer bevlogenheid in je werk en leven en wil je ervaren wat de natuur voor jou kan betekenen? Dan is mijn gratis wandelprogramma echt iets voor jou. Als je je inschrijft, krijg je drie lessen in je mailbox die bestaan uit een video en audiobestand met oefeningen om zelf buiten mee aan de slag te gaan.

Gratis online programma met 3 wandelingen

Menu Title
×