GRATIS: Ontdek je passie en talent met 3 (digitale) wandelingen

Coachprogramma specifiek voor jou!

Aangezien ieder persoon en iedere vraag verschillend is, bied ik een coachprogramma op maat, passend bij jouw situatie. Alle aandacht is erop gericht dat jij ontdekt wat je echt wilt, angsten en belemmeringen durft los te laten en in actie komt om te gaan doen waar jij zielsgelukkig van wordt.

Stel je voor:

paddenstoel rond

  • dat jij weet wie jij echt bent en weet waar je voor staat
  • dat je kunt omgaan met het negatieve stemmetje in je hoofd
  • dat je meer zelfvertrouwen hebt
  • dat je in staat bent om zelf de leiding te nemen
  • dat je nu echt stappen zet om te gaan doen waar jouw bezieling ligt
  • dat je meer rust en ontspanning ervaart in je werk en leven
  • dat je kunt genieten en je dromen waar gaat maken

en dat je dat kunt bereiken door heerlijk in de buitenlucht te zijn.

Wil je dat?

Zet dan nu de eerste stap en neem contact met me op. Dan kunnen we samen kijken of mijn buitencoaching jou op weg kan helpen.

Hoe gaat dat in z’n werk?

Na ons contact stuur ik je een vragenlijst voor een eerste verkenning van je coachvraag. Voorafgaand aan het intakegesprek stuur je die aan mij. Tijdens het intake gesprek gaan we hier dieper op in en maken we je coachvraag en je gewenste resultaat concreet. We maken een afspraak voor het aantal sessies in jouw programma, wat meestal tussen de 4 en 8 keer zal zijn. Iedere sessie duurt 1,5 uur en vindt plaats in een natuurgebied in de omgeving Utrecht.

Tijdens een coaching sessie gebruiken we verschillende werkwijzen zoals bijvoorbeeld wandelen in stilte, mindfulness oefeningen, gesprekken waarbij ik soms liefdevol kan confronteren en visualisaties. Tevens maken we volop gebruik van de symboliek en metaforen uit de natuur. Jij krijgt inzichten, maakt keuzes en komt in actie. Ook geef ik je tips en opdrachten waar je thuis mee verder kunt.

Tot slot

Sta eens stil bij waar je nu tegenaan loopt in je leven. Hoe belangrijk is het voor jou om daarmee aan de slag te gaan? Wat kost het je dat je hiermee worstelt? Wat mis je? Ik gun het jou dat je wat losser en luchtiger in het leven kan staan. Je vuurtje weer voelt branden. En moed gaat voelen om die dingen te gaan doen die belangrijk voor je zijn. En kan genieten wat er NU is. Gun je jezelf dat ook? Dan is dit coachtraject een waardevolle investering voor je!

1

Meer weten?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op!

Je naam

 

Je e-mailadres

Je telefoonnummer

 

Ik heb een vraag over individuele coaching, namelijk

Menu Title
×