GRATIS: Ontdek je passie en talent met 3 (digitale) wandelingen

Buitencoaching werkt!

Buitencoaching of natuurcoaching is een vorm van coaching die buiten plaatsvindt, al wandelend, staand, zittend, of zelfs liggend en waarbij de natuur en de omgeving actief wordt ingezet.

Door het buiten zijn haal je een frisse neus, je kunt lekker uitwaaien, en je komt letterlijk en figuurlijk in beweging. Je loopt naast elkaar waardoor het makkelijker is te praten over dingen die echt belangrijk zijn. De natuur biedt rust en ontspanning. Het wordt stiller in je hoofd, waardoor je beter in staat bent te luisteren naar je gevoel en intuïtie.

We gebruiken symbolen en metaforen uit de natuur. Beelden zeggen vaak veel meer dan woorden en doorbreken daarmee de (vastgeroeste) denkpatronen waar we vaak mee kampen.

In de natuur zitten ook antwoorden. Dat klinkt vaag maar dat is het niet. Wil je links of rechts en waarom? Wil je liever dat bospad op of de polder in? De antwoorden zullen je zelfinzicht vergroten en daarmee bijdragen aan wat je wilt bereiken. In plaats van alleen te praten over, gaan we doen, onderzoeken, spiegelen, experimenteren en ervaren. Je zult krachtige keuzes maken en stappen zetten richting jouw doel.

Wil jij het effect van buitencoaching zelf ervaren?

Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt een losse powersessie met me doen. Dat is een verdiepende sessie op een concrete vraag van jou.

Misschien heb je behoefte aan meer. En overweeg je een coachprogramma te volgen. Ik bied hierin maatwerk aan. Afhankelijk van jouw vraag en gewenst resultaat stel ik een pakket voor je samen wat kan bestaan uit coaching sessies in de natuur, tussentijdse contacten via skype, mail of telefoon, tussentijdse opdrachten van mij die bestaan uit video’s en audio. Alle combinaties zijn mogelijk en doen we uiteraard in overleg.

Hier wil ik meer van weten

Menu Title
×