GRATIS: Ontdek je passie en talent met 3 (digitale) wandelingen

Bevlogen organisaties zijn succesvoller!

Een krappere arbeidsmarkt, langer doorwerken tot het pensioen, een hogere gemiddelde leeftijd van medewerkers in je organisatie; als werkgever of HR Manager ben je natuurlijk bekend met deze maatschappelijke ontwikkelingen. Combineer dit met het feit dat ongeveer de helft van de kosten van arbeidsongeschiktheid gerelateerd is aan werkstress en het belang van gezonde en duurzaam inzetbare medewerkers is duidelijk!

Het vergroten van bevlogenheid blijkt een positieve invloed te hebben op de gezondheid van medewerkers. De rol van de organisatie hierin ligt in het tegemoetkomen aan verschillende behoeften van werknemers zoals autonomie in het werk, verbinding voelen met collega’s en de organisatie en tot slot het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling.

Aantoonbare kenmerken van bevlogen organisaties zijn:

  • een duurzame groei van omzet en winst
  • een grotere klanttevredenheid
  • minder ziekteverzuim
  • aantrekkelijk werkgeverschap
  • positieve en succesvolle werksfeer

Daarom is het bevorderen van bevlogenheid voor steeds meer organisaties een belangrijk onderwerp op de HR agenda. Heb je het gevoel dat jouw organisatie ook tot meer in staat is? Wil je hierover vrijblijvend eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak voor een gesprek.

Ook dragen mijn coachprogramma’s bij aan een gezonde en succesvolle organisatie. Ik werk met thema’s als persoonlijk leiderschap, samenwerken, leidinggeven, communicatie, talentontwikkeling, mindfulness, ondernemerschap. Wil je hier meer van weten? Kijk dan verder bij: Coachprogramma op maat.

Coachprogramma op maat

Menu Title
×